Cégtörténet 2017-01-04T15:22:45+00:00

Cégtörténet

A Netfone Telecom Kft. nevében tisztelettel köszöntjük Önt a honlapunkon!

Bízunk benne, hogy megtalálja azt a szolgáltatást, értéket és minőséget, amit keres. Ha ez valamiért nem sikerülne, arra biztatjuk: mondja el, írja meg nekünk, miért nem, és mi igyekezni fogunk, hogy rövidesen a megoldással jelentkezhessünk Önnél. Ez a rugalmasság és reakciókészség vállalkozásunk fontos alkotóeleme.

Anyacégünket 2007-ben olyan szakemberek alapították, akik neves távközlési cégekben – köztük a Pantel, az Invitel, az Euroweb, az Externet és a Freestart sikerében – elért évtizedes vezetői tapasztalataikat összegezték nálunk.

A cég tulajdonosai és munkatársaik távközlési és információtechnológiai (IT) szakemberek, akik bizonyították, képesek több tízezer felhasználó számára új terméket, szolgáltatást fejleszteni, bevezetni és magas színvonalon üzemeltetni. Jelenleg kábeltelevíziós, vezetékes telefon, mobiltelefon- és internet-szolgáltatást nyújtunk lakossági és üzleti előfizetőink számára.

Netfone Telecom Távközlési és Szolgáltató Kft. 2012-ben a Morando Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. befektetésével, a Netfone Kft. meglévő infrastruktúráján és ügyfélkörével alakult meg. A tőkebefektetés lehetővé tette a további innovációt, melyek stabilitást biztosítanak a magyar távközlésben.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Netfone Telecom az első magyar tulajdonú mobilszolgáltató hazánkban. Egyben az első, szaknyelven virtuálisnak mondott, de lényegében teljes értékű, saját SIM-kártyával rendelkező mobilcég Magyarországon 2014 óta. Magas színvonalú technológiai háttérrel, saját fejlesztésekkel és egyedi mobilcsomag-képzéssel állunk a magyar szolgáltatót választó ügyfelek rendelkezésére. Eddig több ezren választották a Netfone Telecomot, kihasználva az általunk nyújtott közvetlen és rugalmas szolgáltatás előnyeit.

Ugyancsak büszkék vagyunk egyedülálló értékesítési csatornánkra, a Mobilháló Kft.-re, melyben képzett Franchise Partnereink a lakosság számára elérhetően, rugalmasan segítik a magyar szolgáltató növekedését. Célunk, hogy az elsőszámú hazai alternatív mobilcéggé váljunk.

Hisszük, hogy mindenkor elérhető, az ügyfelei igényeit értő szolgáltatóként nyerhetjük el egyre több leendő partnerünk bizalmát!

Bízva az együttműködésben,

barátsággal:

     Wilhelm Zsolt cégvezető                                                                                                        Kun István stratégiai igazgató