Elviráék újrakezdése: legyenek ingyen a jó hírek!

Összefogott az ország a fedél nélkül maradt majosházi családért. Mobilszolgáltatójukként az idei előfizetési díjak elengedésével és új mobilkészülékkel segítjük az újrakezdést.

Szívszorító képek járták be a közösségi médiát a minap: porig égett egy kétgyermekes család alig néhány hónapja megépült otthona Majosházán. A fából készült szerkezet miatt esélye sem volt a tűzoltóknak az értékek megmentésére. Csak arra koncentrálhattak, hogy a környező épületekben ne essen kár.

Elvira

A nemrég belakott ház hamar a tűz martaléka lett

A január 9-én fedél nélkülivé lett Elvira és Szabolcs, valamint 4 éves kisfiuk és 10 éves kislányuk drámája példás összefogást hozott. Lakhatásukért megmozdultak a barátok, az ismerősök, az együtt érző adakozók. 

Segítsen, aki csak teheti, minden forint számít:

https://www.facebook.com/groups/268489356904179/ 

A Netfone Telecom is segít abban, hogy a fedél nélkül maradt Elviráék új életet kezdhessenek. A Jóbarát és a Korlátlan mobiltelefon-csomag, valamint a 20 GB-os mobilinternet következő egy éves díjának elengedésével támogatjuk az újrakezdést. A bent égett készülék helyett újat adunk. Összesen 257 ezer 950 forint értékben segítjük Elviráékat, sokakkal együtt bátorítva őket a talpra állásban.

A család beköltözhetett egy házba, ahol március végéig lakhatnak. Gyűjtés indult a kisfiú óvodájában, és párhuzamosan a közösségi portálon. Ruhák, bútorok, játékok érkeztek a felajánlásokban, és a pénzadományok utalása is elindult. Jelenleg egy építészt keres a támogató közösség, hogy megbecsülhető legyen, mennyibe kerül egy új épület. Ezt a pénz kell majd összegyűjteni.

A támogató Facebook-csoportban rövid idő alatt több mint kétezer tag gyűlt össze, hogy segítsen a pedagógiai asszisztensként dolgozó Elvirának, a mentálhigiénés szakemberként munkát kereső Szabolcsnak, és gyermekeiknek. Képek láthatók itt nemcsak a tűzről, hanem a január 9-e előtti boldog életükről is. Ami célként lebeg előttük és a segítők előtt. Elviráék története a médiába is eljutott, Sebestyén Balázs műsorvezető is támogatásra kérte a hallgatóit.

Előfizetéssel is támogathatod Elviráékat

Ha Tóth Boglárka képviselőnknél Elvirára vagy Szabolcsra hivatkozva szerződsz Lakossági Korlátlan Netfone-előfizetésre, akkor akár havi 1200 forinttal is támogathatod új otthonuk felépülését. Fizess kevesebbet, mint most, s ezzel az otthonukat lakástűzben elveszített családot támogatod! Részletekért hívd Tóth Boglárka munkatársunkat a 06-20/395-7110-es számon

2017-01-19T15:09:09+00:00 2017-01-18 11:01:09|