Gyermekek biztonságos internetezése

Gyermekvédelmi szűrőszoftver – Óvjuk gyermekeinket az interneten

A Netfone Telecom internetről bárki számára letölthető és használható, magyar nyelvű szűrőszoftvert tesz elérhetővé, amely segítségével a szülők biztonságban tudhatják gyermekeiket a világhálón, megóvhatják őket a veszélyesnek és károsnak ítélt internetes tartalmaktól, figyelemmel kísérhetik a webes tevékenységüket, és akár korlátozhatják is az internetezéssel töltött időt.

Letöltöm
Hogyan segíti a szülőt a Norton Family szűrőszoftver?
Internetes felügyelet
Internetes felügyelet

Láthatja, hogy gyermekei mely webhelyeket látogatják meg számítógépükön, Mac vagy Android rendszerű eszközükön, és letilthatja bizonyos webhelyek és webhelytípusok elérését.

Közösségi oldalak megfigyelése
Közösségi oldalak megfigyelése

Megmutatja, hogyan jelennek meg gyermekei a közösségi oldalakon, beleértve az általuk használt nevet, életkort és profilképet.

Keresések megfigyelése
Keresések megfigyelése

Megtudhatja, gyermekei milyen szavak és kifejezések segítségével keresnek az interneten, és lehetővé teszi, hogy kiszűrje a számukra nem megfelelő tartalmakat.

Személyes adatok védelme
Személyes adatok védelme

Megakadályozhatja bizalmas személyes adatok, például születésnap vagy telefonszám megosztását.

Időkorlát beállítása
Időkorlát beállítása

Megtudhatja, mennyi időt töltenek gyermekei az interneten, és időkorlátok segítségével meghatározhatja, mennyi időt tölthetnek számítógépezéssel. A számítógép-használatot akár a nap adott óráira vagy a hét bizonyos napjaira is korlátozhatja.

E-mail figyelmeztetések
E-mail figyelmeztetések

Automatikusan riasztást küld e-mailben, amikor a gyermekei nem törődnek egy figyelmeztetéssel vagy megkísérelnek meglátogatni egy tiltott webhelyet.

Szülői mobilalkalmazás
Szülői mobilalkalmazás

Lehetővé teszi, hogy felügyelje gyermekei iPhone®, iPad® vagy Android™ mobil eszközökön végzett online tevékenységeit, és hogy megváltoztassa a beállításokat akkor is, ha éppen úton van.

Figyelmeztetés

A funkciók csak PC és Mac számítógépeken érhetők el, hacsak nincs megadva, hogy Android eszközökön is működjön.

A mobil alkalmazást külön kell letölteni. A legtöbb funkció csak Android készülékeken használható, hacsak nincs megadva, hogy iPod Touch, iPad vagy iPhone készüléken is működjön. A szülői mobilalkalmazás iOS rendszeren csak angol nyelven érhető el.