Nemzetközi hívásdíjak / külföldre telefonálás 2017-07-17T16:11:36+00:00

Nemzetközi hívásdíjak / külföldre telefonálás

Minden magyarországi hálózatból külföldre, azaz külföldi hálózatba irányuló hívás nemzetközi hívásnak minősül – abban az esetben is, ha az Európai Unió tagországainak egyikébe telefonálunk. A nemzetközi hívás lehetősége minden előfizetőnek automatikusan és díjmentesen rendelkezésére áll. Az alábbiakban a zónabesorolást és a hozzájuk tartozó díjakat olvashatod. A költségek csökkentésére alább egy tippet is adunk – érdemes legörgetned.

Nemzetközi irányba indított hívások 6 zónabesorolása (bruttó díjak)

1. zóna

100Ftperc

2. zóna

160Ftperc

3. zóna

220Ftperc

4. zóna

280Ftperc

5. zóna

340Ftperc

6. zóna

640Ftperc

Költségeket csökkentő hívásindítás a “Határokon át” szolgáltatással

A “Határokon át” szolgáltatás nemzetközi hívásokat tesz lehetővé, interneten keresztül a hagyományos nemzetközi hívásoknál lényegesen olcsóbban. Ehhez az országkód előtt a +0, illetve a 000 előhívót kell használni, a szolgáltatás használatának nincs havidíja. Ezeket az úgynevezett VoIP-hívásokat az előfizető aktuális tarifacsomagja szerinti számlázási egységenként számlázza a szolgáltató.

A szolgáltatás három zónája és díjszabása bruttó percdíjakkal a következő:

Határokon át szolgáltatás 1. zóna

40Ftperc

Határokon át szolgáltatás 2. zóna

80Ftperc

Határokon át szolgáltatás 3. zóna

100Ftperc

Adott külföldi országba irányuló hívások esetében a különböző szolgáltatók hálózatának elérhetősége az aktuális nagykereskedelmi szerződésektől függ. A felsorolásban nem említett országokat csak nemzetközi hívással (00 vagy + előtettel) lehet elérni.