Netfone-nal a Föld körül 2017-04-29T18:36:48+00:00

Netfone-nal a Föld körül

Légrádi Márk a Netfone Telecom Franchise Partnere, ezért ha az általa alapított Természetesen az Egészségért Sportegyesületen (TEST) keresztül vásárolsz Korlátlan Netfone-előfizetést, akkor havi 500 forinttal támogatod az életmentő orvosi segítségre váró gyermekek gyógyulását!

logo

Földkerülésre készül 44 láb hosszú vitorlásával Légrádi Márk. A tapasztalt hajós karitatív célnak szenteli 3-3,5 évre tervezett, nem mindennapi erőpróbáját: életmentő műtéti vagy terápiás beavatkozásra váró gyermekeknek gyűjt. A Netfone Telecom a mobilkapcsolat biztosításával támogatja Márkot mindvégig az út során.

Márk 2016. január januárjában, a Dunán vág neki a hatalmas útnak. Földkerüléshez nemcsak támogatóként, de a kabincharter programban utasként is lehet csatlakozni bizonyos szakaszokon, amint nyaranta a világ tengerein gyermektábort is szervez Letkám Tünde Waldorf-pedagógus részvételével. Boros Ferenc fotóművésszel pedig vulkánokat látogató fotóstúrát hirdettek. Emellett a különféle kultúrák megismerése és dokumentálása is a célja, természetesen a nemes célt szolgáló adománygyűjtő programokkal együtt.

A Földkerülés egy nemes célért weboldalon további információkat, fotógalériát és videókat, s számos interjút találsz.